Visa ilmoittaa ponnisteluistaan ​​integroida digitaaliset hyödykkeet maksujärjestelmään

Visa totesi, että digitaaliset valuutat voivat auttaa tarjoamaan parempia palveluita ja laajentamaan verkkoja, jotka tukevat nykyaikaisia ​​kaupan ja vaihdon muotoja.

Visa Inc(NYSE: V) on tunnettu teknologiapohjainen maksualan yritys, joka on sitoutunut toimittamaan parhaat arvot yksilöille asiakkaille ympäri maailmaa. Valuutta-, kanava- tai muotoerot eivät estä sen palveluita. Se myötävaikuttaa huomattavasti rahan liikkumisen muuttamiseen maailmanlaajuisesti. Visa ilmoitti äskettäin tutkimuskumppanuuksista, jotka tukevat erilaisia ​​teknologisia edistysaskeleita, kuten digitaalisten hyödykkeiden osalta.

Yrityksen äskettäinen julkaisu totesi että digitaaliset valuutat auttavat niitä tarjoamaan parempia palveluita laajentuvien verkkojen suhteen tukemaan nykyaikaisia ​​kaupan ja vaihdon muotoja.

Stablecoin kiinnostaa Visa

Digitaalisia valuuttoja hallitaan yksityisellä avaimella. Ensisijainen kolikko Bitcoin Profit ollut olemassa yli 10 vuotta. Bitcoin ja muut altcoineiksi tunnetut virtuaaliset valuutat ovat epävakaita, joten hinnat ovat arvaamattomia. Viime aikoina fiat-tuella varustetut digitaaliset valuutat, joita yleisesti kutsutaan „stabiileiksi kolikoiksi“, ovat nousseet maksutapana, joka ei ole vain edullinen digitaalinen valuutta, vaan myös turvallinen ja vakaa, kuten hallituksen kontrolloima fiat, kuten USD.

Digitaaliset valuutat otetaan käyttöön yhä enemmän. Se on konsepti, joka on kasvussa yksilöiden, yritysten ja yritysten kanssa, jotka etsivät tapoja päästä markkinoille. Nykyinen levikki on ylittänyt 10 miljardia dollaria.

Visa-tiimi totesi, että yksi sen solmimista kumppanuuksista on Coinbase, lisensoitu ja säännelty digitaalinen valuutanvaihto.

Ilmoitus kuuluu seuraavasti:

„Pyrimme innokkaasti yhdistämään nykyisen 61 miljoonan kauppiasverkkomme digitaalisten valuuttojen maailmaan.“

Lisää yhteistyötä Crypto Space -palvelun sisällä

Yli 25 digitaalisen valuutan lompakkoa on yhdistänyt palvelunsa Visaan. Tarjoaa käyttäjille helpon ja luotettavan tavan maksaa digitaalisella valuutallaan Visa-veloitus- tai ennakkomaksutiedot, missä Visa hyväksytään.

Tämä on todistus Visa innovatiivisesta roolista teollisuudessa. Sen palveluihin kuuluu Visa Direct, palvelu, joka auttaa kuluttajia vaihtamaan digitaalisia valuuttoja helposti ja lähettämään Visa-alustojensa kautta. Tämän helpottaa paljon Visa -nopea ohjelma, joka auttaa fintech-yrityksiä ja muita digitaalisten valuuttojen käyttäjiä työskentelemään yrityksen verkon kanssa.

Yhtiön verkkosivuilla näkyvän raportin mukaan sen palvelut ovat tehneet Visasta valinnan verkoston digitaalisten valuuttojen lompakoille, joiden on tarjottava parempia palveluja käyttäjilleen. Tällaisia ​​palveluita ovat nopea ja helppo siirto ja maksaminen digitaalisilla valuutoilla kaikkialla maailmassa.

Visa sijoittaa digitaalisen omaisuuden tilaa

Visa on ollut aktiivinen investointeihin digitaaliseen valuuttatilaan. Vuonna 2019 se sijoitti Anchorage -yritykseen, joka tarjoaa turvallisuuden digitaaliseen valuuttatilaan. Sen tutkimushenkilöstö on myös pystynyt kehittämään lupaavia innovaatioita, kuten Zether ja FlyClient, usean vuoden omistautuneen ja säälimättömän työn tuloksena. Viime aikoina he kehittävät uusia järjestelmiä parantaakseen skaalautuvuutta ja varmistaaksesi, että käyttäjät pääsevät verkkoon ilman Internetiä.

Sääntelyelinten suurimpia huolenaiheita digitaalisten valuuttojen suhteen ovat kuluttajien oikeuksien suojaaminen ja maksujen luotettavuus. Näiden kysymysten ratkaisemiseksi työskentelemme käsi kädessä johtavien yritysten ja julkisen sektorin kanssa. Yli kuuden vuosikymmenen ajan Visa on investoinut luotettavan maailmanlaajuisen verkon kehittämiseen ja ylläpitämiseen, joka lupaa ja tuottaa erinomaisia ​​palveluita asiakkaille ja käyttäjille. Pitääkseen yllä uskomatonta perintöä yritys jatkaa kumppaneiden johtavien muotojen tutkimusta.

Visa työskenteli yhdessä Maailman talousfoorumin kanssa tarjotakseen joukon poliittisia suosituksia keskuspankeille, jotka haluavat luoda keskuspankin digitaalisen valuutan (CBDC).

Se totesi, että luotettavina tuotteina ja tutkimusryhminä kehitetään edelleen parempia palveluita digitaalisten valuuttojen alueelle.