Bitcoin-prisen rammer $ 51K, da det amerikanske senat passerer $ 1,9 billioner stimulus

Bitcoin når $ 51.000, når det amerikanske senat greenlight $ 1.400 „stimmy“ checks for amerikanere.

Prisen på Bitcoin ( BTC ) nåede over $ 51.000 den 7. marts, efter at det amerikanske senat bestod den forventede $ 1,9 billioner stimulusregning, som er omtrent to gange større end markedsværdien af ​​BTC.

USA’s præsident Joe Biden sagde, at senatets godkendelse viser store fremskridt med at levere et „desperat nødvendigt“ stimulusforslag til amerikanerne. Han sagde :

”I dag kan jeg sige, at vi har taget endnu et kæmpe skridt fremad med at opfylde det løfte, at hjælp er på vej. Det var ikke altid smukt, men det var så desperat nødvendigt, presserende nødvendigt. ”

Hvorfor er stimulansen bullish for Bitcoin-prisen?

Når et stimulusregning bliver vedtaget, lindrer det straks de økonomiske forhold i USA. Det forløbne år har vist, at effekten af ​​sådanne tiltag øger investorernes appetit på risikovillige aktiver, herunder aktier og kryptokurver.

I april 2020, da den første stimulusregning blev vedtaget, faldt den sammen med en massiv bull run på både det amerikanske aktiemarked og kryptokurrencymarkedet.

Naturligvis forventer investorer, at den anden stimuleringspakke vil have en lignende effekt på prisen på Bitcoin på kort sigt.

Peter Brandt, en langvarig erhvervsdrivende, sagde, at devalueringen af ​​den amerikanske dollars købekraft kun er startet.

Kombinationen af ​​en devaluerende dollar og den nye stimuleringspakke vil sandsynligvis få markedssentimentet omkring Bitcoin Up til at blive bedre. Brandt skrev :

”Devalueringen af ​​købekraften for den amerikanske dollar $ DX_F er kun lige begyndt. Dette er grunden til, at Bitcoin $ BTC, fast ejendom, amerikanske aktier og råvarer fortsætter med at udvikle sig højere, når det udtrykkes i $ USD fiat-termer. ”

Hvis det amerikanske aktiemarked begynder at komme sig efter en uges lang tilbagetrækning , kan det yderligere katalysere Bitcoin i betragtning af at aktier og kryptokurver faldt i tandem under den nylige korrektion.

Kinesiske virksomheder følger MicroStrategys strategi?

Oven på det forbedrede makromiljø for Bitcoin har det første kinesiske børsnoterede selskab kaldet Meitu officielt købt $ 40 millioner dollars i Bitcoin og Ethereum. Virksomheden sagde:

„Koncernen har købt 15.000 enheder Ether og 379.1214267 enheder Bitcoin (BTC), begge kryptovalutaer, i åbne markedstransaktioner til en samlet vederlag på henholdsvis ca. 22,1 millioner dollars og 17,9 millioner dollars den 5. marts 2021.“

”Det første kinesiske børsnoterede selskab, der købte en stor mængde Bitcoin, dukkede op,” kommenterede en populær kinesisk journalist med navnet Wu Blockchain den 7. marts. ”Softwarefirmaet Photo-retouchering Meitu meddelte, at det ville købe Bitcoin og Ethereum for 40 mln $. Men grundlæggeren blev kritiseret for at udstede flere ICO’er i 2017. ” Han tilføjede:

”Meitu sagde, at krypto har tilstrækkelig plads til påskønnelse, det kan diversificere risikoen for at holde kontanter i fondens forvaltning. Påvirket af dette kan der være flere kinesiske virksomheder, der køber Bitcoin for at øge deres aktiekurser, men de kan også blive forbudt af den kinesiske regering. ”